4.4 på Trustpilot

OM APLUS BAD

Vælg en autoriseret håndværker.

Kontakt os

Kontakt os og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

100%

Kundetilfredshed

10+

Års Erfaring

80+

Badeværelser pr. år

Hos Aplus Bad er dit badeværelse i trygge hænder. Vi renoverer samt opfører nye badeværelser i København, Nordsjælland og Rødovre.

Med en stor erfaring og passion inden for badeværelser, er vi hos Aplus BAD specialister. Hos os går service og kvalitet hånd i hånd.

Vi efterlader aldrig opgaven før vi er 100% sikre på at alt fungerer optimalt – og du er tilfreds. Ved at vælge en autoriseret håndværker er du sikret et flot resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Badeværelser med garanti

Vi er af den overbevisning, at renovation såvel som opførsel af smukke badeværelser, ikke skal koste en formue. Du får er en fast pris så du undgår uventede overraskelser. Hos Aplus BAD er vi medlem af TEKNIQs Garantiordning – det er din garanti for veludført håndværk.

TEKNIQS GARANTIORDNING

Aplus BAD er autoriseret VVS Installatør og medlem af TEKNIQs Garantiordning. Dét er din sikkerhed for et veludført VVS arbejde med garanti.

Få tryghed som kunde
Garantiordninger er en gratis sikkerhed for dig som kunde, og sikrer et tillidsfuldt samarbejde med os som VVS installatør – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Med TEKNIQs Garantiordning er dine omkostninger dækket op til 150.000,- inkl. moms ved eventuelle fejl/mangler.

Autorisationsnummer: VFUL-13466