Om Aplus BAD

Vælg en autoriseret håndværker.

Autoriseret VVS-arbejde

Hos Aplus Bad er dit badeværelse i trygge hænder. Vi renoverer samt opfører nye badeværelser i København, Nordsjælland og Rødovre.

Med en stor erfaring og passion inden for badeværelser, er vi hos Aplus BAD specialister. Hos os går service og kvalitet hånd i hånd.

Vi efterlader aldrig opgaven før vi er 100% sikre på at alt fungerer optimalt – og du er tilfreds. Ved at vælge en autoriseret håndværker er du sikret et flot resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Badeværelser med garanti

Vi er af den overbevisning, at renovation såvel som opførsel af smukke badeværelser, ikke skal koste en formue. Du får er en fast pris så du undgår uventede overraskelser. Hos Aplus BAD er vi medlem af TEKNIQs Garantiordning – det er din garanti for veludført håndværk.

TEKNIQs Garantiordning

Aplus BAD er autoriseret VVS Installatør og medlem af TEKNIQs Garantiordning. Dét er din sikkerhed for et veludført VVS arbejde med garanti.

Få tryghed som kunde
Garantiordninger er en gratis sikkerhed for dig som kunde, og sikrer et tillidsfuldt samarbejde med os som VVS installatør – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Med TEKNIQs Garantiordning er dine omkostninger dækket op til 150.000,- inkl. moms ved eventuelle fejl/mangler.

Autorisationsnummer: VFUL-13466

Kontakt din lokale håndværker

Skal du have renoveret badeværelset eller have lavet et nyt smukt badeværelse? Kontakt Aplus BAD i dag og få et unikt og uforpligtende tilbud. Ring blot på telefon 42 75 66 83 eller skriv dine ønsker til os.