4.4 på Trustpilot

NYT BADEVÆRELSE I KØBENHAVN

Nyt badeværelse i københavn. Her har vi totalrenoveret et eksisterende badeværelse. Der blev lavet lige fra gulvvarme til gennemgående afløbs installationer.

Projektet blev udført på 6 uger. I første omgang havde man skiftet noget af faldstammen. Men da de eksisterende vvs installationer blev synlige. Viste det sig, rent faktisk, at de var i så dårlig stand, at de skulle udskiftes. Trods dette blev opgaven udført til aftalt tid.

Derudover forlangte ejendommen syn og skøn. Hvilket blev lavet uden anmærkninger. Yderligere, lavede bygherre en flot anmeldelse på Trustpilot.

Endnu et nyt badeværelse i København. Frem for alt, blev det udført til tiden og samtidig til fuld tilfredsstillelse hos bygherre.

Kontakt os

Kontakt os og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

100%

Kundetilfredshed

10+

Års Erfaring

80+

Badeværelser pr. år

Vi udførte:

TEKNIQS GARANTIORDNING

Aplus BAD er autoriseret VVS Installatør og medlem af TEKNIQs Garantiordning. Dét er din sikkerhed for et veludført VVS arbejde med garanti.

Få tryghed som kunde
Garantiordninger er en gratis sikkerhed for dig som kunde, og sikrer et tillidsfuldt samarbejde med os som VVS installatør – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Med TEKNIQs Garantiordning er dine omkostninger dækket op til 150.000,- inkl. moms ved eventuelle fejl/mangler.

Autorisationsnummer: VFUL-13466