Renovering af badeværelse København

Hos Aplus VVS er det gode håndværk en garanti, og vores store erfaring gør os til eksperter når det gælder renovering af badeværelse i København.

Renovering af badeværelse København

Eksperter i københavner badeværelse

Er du indehaver af et lille københavner badeværelse? Eller er dit badeværelse blot nedslidt og trist? Så er Aplus VVS de rette at spørge til råds. Vi er autoriseret bad- og VVS installatør, hvilket er din garanti for et professionelt resultat, når dit badeværelse i København skal renoveres.

Vores speciale er renovering af små- og mellemstore badeværelser i København, hvor vi klarer en gennemgående renovering fra top til tå.

Nyt badeværelse. Alt inkluderet

Vi tilbyder en fuld entreprise af dit nye badeværelse. Vores priseksempel inkluderer en række håndværksopgaver. Det omfatter bl.a. følgende:

*Ved standard er inkluderet almindeligt brusebatteri, vask uden underskab og et standard gulvafløb. Se mulighederne for tilkøb i forbindelse med en standardmontering.

Nedrivning

Demontering af håndvask, armatur, toilet, el samt nedtagning af gamle fliser i bruseniche og bortskaffelse af affald.

VVS arbejde

Rørføringer af vand- og afløbsinstallation til brus og vask samt montering af gulvafløb eller unidrain. Levering og montering af gulvstående toilet, vask med armatur, brusearmatur samt papirholder, kroge og spejl.

Murerarbejde

I vådrum på mindre end 3,25 m2, er alle gulve og vægge omfattet af vådzonen. Det er defor et krav, at der beklædes med fliser for korrekt udførelse.

Støbning af gulv, oppudsning af vægge, lukning af huller efter VVS arbejde samt en godkendt vådrumsmembran på gulv og væg. Arbejdet inkluderer ligeledes lukning af af evt. hul hos underbo*

Opsætning og fugning af fliser i bruseniche og gulv samt en afsluttende gummifuge i hjørner.

*Er der nedsænket eller fastloft hos underbo koster det kr. 5.500,- inkl. moms.

Tømrerarbejde

Nødvendigt tømrerarbejde i forbindelse med etablering af nyt badeværelse.

Malerarbejde

Opsætning af filt samt maling af badeværelse. Prisen inkluderer også maling af underboens loft efter arbejdet er udført.

El-arbejde

Udskiftning af ventilation og opsætning af 1 stk. lampeudtag og 1 stk. stikkontakt.

Badeværelse fra A-Z

Vores team af dygtige og faglærte håndværkere klarer både VVS, murer, tømrer, el samt malerarbejde. Vi kan derfor tilbyde en fuld renovering af dit badeværelse i København, hvor du slipper for unødvendig besvær med koordinering af forskellige håndværkere og tidsplaner der ikke bliver overholdt.

Vi tager hånd om hele opgaven, så du kommer sikkert i mål med din drømme. Når Aplus VVS står for renoveringen af dit badeværelse, så er en lang række services inkluderet:

  • Nedtagning af eksisterende
  • Udførelse af VVS arbejde
  • Udførelse af murerarbejde
  • Udførelse af malerarbejde
  • Udførelse af tømrerarbejde
  • Udførelse af el-arbejde

Det arbejde, der udføres af den enkelte fagmand i forbindelse med etablering af nyt badeværelse, inkluderer de punkter der er nævnt i vores priser på renovering af badeværelser.

Vi kan altid tage en uforpligtende snak om netop dine ønsker, når drømmen om et nyt badeværelse i København skal indfries. Kontakt os på telefon 7060 5153 for et uforpligtende tilbud på en renovering af badeværelset.

Skal vi renovere dit badeværelse?

Vores ekspertise bygger på mange års erfaring, og derfor har vi også prøvet det meste. Vi rådgiver gerne hvad angår gode ideer til udnyttelse af plads, funktionalitet og opførelse. Kombineret med dine personlige tanker og ideer, klarer vi renoveringen af dit badeværelset, så det lever op til dine forventninger og drømme.

Her er det også værd at nævne, at vi udfører renovering af badeværelse i Rødovre, resten af København samt hele Nordsjælland.

Lad os varetage renovering af dit badeværelse
Har du lyst til at høre mere om, hvad vi hos Aplus VVS kan tilbyde dig i forbindelse med renovering af badeværelse i København? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Tilkøb af ekstra ydelser

Har du specielle behov eller ønsker noget ekstra når badeværelset skal renoveres? Alle priser er inkl. moms.

Væghængt toilet 9.995,-
Gulvvarme EL Fra 7.495,-
Gulvvarme Vand Fra 12.495,-
Klargøring til vaskemaskine 2.995,-
Afmontering af radiator Fra 995,-
1 stk. brusevæg Fra 3.495,-
Glasvæg Fra 4.495,-
Ny dør/karm inkl. montering Fra 4.995,-
Nedsænkning af loft Fra 4.280,-
Spots (pr. stk.) 1.195,-
Flisebeklædning (op til 4 m2) 11.895,-

TEKNIQs Garantiordning

Aplus BAD er autoriseret VVS Installatør og medlem af TEKNIQs Garantiordning. Dét er din sikkerhed for et veludført VVS arbejde med garanti.

Få tryghed som kunde
Garantiordninger er en gratis sikkerhed for dig som kunde, og sikrer et tillidsfuldt samarbejde med os som VVS installatør – helt uden ekstra omkostninger for dig.

Med TEKNIQs Garantiordning er dine omkostninger dækket op til 150.000,- inkl. moms ved eventuelle fejl/mangler.

Autorisationsnummer: VFUL-13466

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om renoveringen af netop dit badeværelse.
Ring blot på telefon 7060 5153 eller udfyld formularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.